Hoorspecialist

Hoortechnisch centrum

Naast de beste zorg en mode voor uw ogen, kunt u bij Basseleur Optiek ook terecht voor de beste diagnose en hulpmiddelen voor uw gehoor. Elke dinsdag en donderdag houdt een specialist van Hoortechnisch Centrum Schagen inloopspreekuur in onze zaak van 9.30 tot 12.00 uur. Afspraken kunnen op dezelfde dagen worden gemaakt van 13.00 uur tot 18.00 uur. Door de goede samenwerking met de KNO-afdelingen en Audiologische centra kunnen onze samenwerkende hoorspecialisten ook baby’s en kinderen helpen.

Hoortechnisch Centrum Schagen is sinds 1995 uitgegroeid tot de hoorspecialist van de regio’s Purmerend, Volendam, Waterland en Alkmaar. Met een team van goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers staan ze garant voor deskundig advies en professionele hulp. Hoortechnisch Centrum Schagen is geheel onafhankelijk en informeert u - indien nodig - geheel vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden in producten en merken.

Bent u bekend met een hoorprobleem? Of bent u nieuwsgierig of uw oren nog goed functioneren? Twijfel dan niet, en bezoek ons op dinsdag en donderdag.
  • Inloopspreekuur van  9:30 tot 12:00
  • Op afspraak van  13:00 tot 17:00
Voor meer informatie over Hoortechnisch Centrum Schagen kunt u de website bezoeken: http://www.schagen-audiciens.nl/