Hoorspecialist

Naast de beste zorg en mode voor uw ogen, kunt u bij Basseleur Optiek ook terecht voor de beste diagnose en hulpmiddelen voor uw gehoor. Elke dinsdag en donderdag houdt een specialist van oorwerk inloopspreekuur in onze zaak van 11.00 tot 12.00 uur. Afspraken kunnen op dezelfde dagen worden gemaakt van 13.00 uur tot 17.00 uur. Door de goede samenwerking met de KNO-afdelingen en Audiologische centra kunnen onze samenwerkende hoorspecialisten ook baby’s en kinderen helpen.

Oorwerk is sinds 1995 uitgegroeid tot de hoorspecialist van de regio’s Purmerend, Volendam, Waterland en Alkmaar. Met een team van goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers staan ze garant voor deskundig advies en professionele hulp. Hoortechnisch Centrum Schagen is geheel onafhankelijk en informeert u -indien nodig – geheel vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden in producten en merken.

Bent u bekend met een hoorprobleem? Of bent u nieuwsgierig of uw oren nog goed functioneren? Twijfel dan niet, en bezoek ons op dinsdag en donderdag. Inloopspreekuur van 11:00 tot 12:00 Op afspraak van 13:00 tot 17:00 Voor meer informatie over Hoortechnisch Centrum Schagen kuntu de website bezoeken: Schagen Audiciens

sfeer1sfeer3

Noizzez gehoorberscherming

De Noizezz gehoorbeschermers zijn kwalitatief ongeëvenaard. Ze werken met een gepatenteerd filtersysteem dat ondanks demping van geluid ervoor zorgt dat spraak uitstekend verstaanbaar blijft. De unieke filters zijn tevens verwisselbaar zodat men de gehoorbeschermers kan aanpassen aan de benodigde demping. (Alleen in zachte op maat gemaakte Noizezz en in de Noizezz universeel) Daarnaast zien de gehoorbeschermers er bijzonder goed en modern uit. Een aspect dat tot nu toe altijd werd overgeslagen in de branche. Het product is dus ideaal voor de particulier en bedrijfsmatig gebruik.