Garantie en verzekering van Rodenstock

Rodenstock staat voor eersteklas kwaliteit. De glazen van Rodenstock dragen dan ook bij aan goed zicht en houden daarbij optimaal rekening met de esthetische aspecten. Met Rodenstock heeft u de zekerheid en de service van een groot merk. Zo is er het Rodenstock Plusprogramma, de 6-maanden Gewenningsgarantie voor alle Rodenstock multifocaalglazen, de 24-maanden Kwaliteitsgarantie en de Traveller Service.

Rodenstock Plusprogramma

In het Rodenstock Plusprogramma komen alle aantrekkelijke diensten en garanties samen. Het Rodenstock Plusprogramma bestaat uit een Rodenstock PlusCard, een gemerkt certificaat, waarin u in alle opzichten kunt vertrouwen op een kwaliteitsproduct.

6-maanden Gewenningsgarantie voor alle Rodenstock multifocaalglazen

Mocht u onverhoopt toch niet in staat zijn te wennen aan uw nieuwe Rodenstock brillenglazen, dan biedt Rodenstock u zekerheid met de 6-maanden Gewenningsgarantie. Basseleur Optiek zal op vertoon van de Rodenstock PlusCard de Rodenstock brillenglazen vervangen voor een geschikt ander paar glazen in dezelfde sterkte. Indien de garantie is verstreken is er geen recht meer op vergoeding.

24-maanden Kwaliteitsgarantie

Rodenstock staat voor eersteklas kwaliteit. Hierdoor krijgt u gegarandeerd de juiste werking en duurzaamheid van uw merkglazen. Indien de brillenglazen een kwaliteitsfout vertonen binnen een periode van 24 maanden na de aankoop, is het raadzaam om terug te komen naar Basseleur Optiek. U ontvangt vervolgens hetzelfde type brillenglas ter vervanging met dezelfde correctiewaarde. Deze kwaliteitsgarantie geeft u de zekerheid die u mag verwachten bij de aankoop van merkglazen.

Rodenstock verzekering

Wanneer u glazen koopt bij Basseleur, dan zijn deze 3 jaar lang verzekerd. In deze 3 jaar mag u 2 x een verzekerings claim indienen.

80% vergoeding bij schade aan uw glazen

60% vergoeding bij verlies van uw glazen

Let op: bij een verzekerings claim krijgt u precies dezelfde glazen als origineel gekocht.

Traveller Service

De exclusieve Traveller Service is speciaal bedoeld voor Rodenstock multifocaaldragers. Deze service biedt u de zekerheid bij het reizen in het buitenland (binnen Europa). Als een bril bij een verblijf in het buitenland beschadigd raakt of verloren gaat, wordt er in korte tijd een set noodbrillen met een voor u geschikt verte- en leesgedeelte direct op het verblijfadres afgeleverd. Zo kunt u uw vakantie met goed zicht vervolgen en weer veilig thuiskomen.