Over Basseleur

Basseleur Optiek bestaat sinds 1933 en werd opgericht door Anton Rudolph Basseleur op de dijk in Volendam. Koos Basseleur en zijn broer Bram namen de zaak over in 1955. De derde generatie Basseleur wordt gevormd door de broers Johan, Ruud en Ronald. Sinds 1999 waren Ronald en Johan de drijvende kracht achter Basseleur Optiek.

In 2016 is John Schilder mede eigenaar geworden van dit prachtige familiebedrijf. Eerst samen met Johan en daarna met Ronald Basseleur.
Hij is sinds 2007 werkzaam in het bedrijf en heeft als optometrist de lat voor oogzorg hoog gelegd. Mede door zijn gecombineerde baan in het ziekenhuis in Alkmaar is hij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in oogzorg. Hij werkt nauw samen met gespecialiseerde oogartsen en kan hierdoor bijzonder veel betekenen voor de klanten.

Kernwaarden van het familiebedrijf houden we in ere. In de eerste plaats noemen we daarbij betrouwbaarheid en kwaliteit. Alleen door klanten de beste oogproducten en de beste oogzorg te bieden heeft onze zaak de afgelopen 80 jaar duizenden klanten uit Volendam en omstreken aan zich weten te binden. Daar gaan wij onverminderd mee door. Maar ook hebben we ‘de opticien’ zich steeds verder zien ontwikkelen tot modern oogzorg- en oogmode centrum. Wij willen daarin graag voorop lopen. Met de beste apparatuur en hooggeschoolde medewerkers bieden we innovatie en deskundigheid. We zitten bovenop de trends, bezoeken congressen, lezen de vakbladen en onderhouden nauwe contacten met tal van leveranciers om onze klanten de beste en nieuwste producten te bieden. Ook de komende decennia staan we op elk vlak voor professionaliteit in oogzorg en oogmode.

John Schilder en Ronald Basseleur

over-basseleur1
over-basseleur2

Medewerkers